Имел Дизайн ООД е един от водещите производители на рекламни изделия в Европа. От 1992 година насам ние създаваме креативни идеи, но и произвеждаме уникални продукти, които увеличават продaжбите на нашите клиенти по целия свят.

Със своите креативни и нестандартни решения, използвайки съвременни технологии и материали, Имел Дизайн заема едно от водещите места в рекламния сектор. 

Работен Процес

Дизайн

Дизайн

През този етап се раждат всички красиви идеи. Това е и първата стъпка от реализацията на Вашия проект, в която нашите професионалисти изготвят дизайн съгласно Вашите изисквания. Ние продължаваме към следващите етапи от изпълнението на проекта едва след като разултатът удовлетвори Вашите изисквания и дизайн, при което Ви предоставяме личен Мениджър проекти, който ще бъде до Вас до завършването му.

Дизайн

Прототипиране

Изработката на прототип или мостра е част от изпълнението на Вашата поръчка. През този етап ще имате уникалната възможност да видите как ще изглежда Вашия продукт. След одобрената от Вас мостра ние ще започнем серийното производство на продукцията, като Ви държим информирани през целия процес на производството,доставката и монтажа.

Дизайн

Реализация

Това е етапът, в който всички идеи се превръщат в реалност. През целия процес Вашия Мениджър проекти ще Ви известява за прогреса на поръчката, като също така ще бъде на разположение за въпросите Ви.

Защо да изберете нас?

  • Натрупан в продължение на 20 години опит в рекламното обслужване
  • Екип от опитни специалисти, готови да реализират и най-смелите ви идеи
  • За нас рекламата е призвание, а не просто бизнес
  • Изпитани във времето производствени процеси, гарантиращи перфектно изпълнение на заданията