Имел Дизайн ООД е един от водещите производители на рекламни изделия в Европа. От 1992 година насам ние създаваме рекламни продукти с креативни идеи, които увеличават продaжбите на нашите клиенти в България и чужбина.

От 2020 година  разширихме дейноста си с производство и търговия с алуминиеви профили за реклама,соларни профили,стандартни профили/ кутии,винкели,кръгли тръби и др./

Със своите нестандартни решения, използвайки съвременни технологии и материали, Имел Дизайн заема едно от водещите места в рекламния и алуминиевия  сектор. Предлагаме също така специализирани  материали за колеги, производители на реклами като профили, лед модули, лед неон, рекламни аксесоари, кантове за букви и др.

Работен Процес

Дизайн

Дизайн

През този етап се раждат всички красиви идеи. Това е и първата стъпка от реализацията на Вашия проект, в която нашите професионалисти изготвят дизайн съгласно Вашите изисквания. Ние продължаваме към следващите етапи от изпълнението на проекта едва след като разултатът удовлетвори Вашите изисквания и дизайн, при което Ви предоставяме личен Мениджър проекти, който ще бъде до Вас до завършването му.

Дизайн

Прототипиране

Изработката на прототип или мостра е част от изпълнението на Вашата поръчка. През този етап ще имате уникалната възможност да видите как ще изглежда Вашия продукт. След одобрената от Вас мостра ние ще започнем серийното производство на продукцията, като Ви държим информирани през целия процес на производството,доставката и монтажа.

Дизайн

Реализация

Това е етапът, в който всички идеи се превръщат в реалност. През целия процес Вашия Мениджър проекти ще Ви известява за прогреса на поръчката, като също така ще бъде на разположение за въпросите Ви.

Защо да изберете нас?

  • Натрупан в продължение на 20 години опит в рекламното обслужване
  • Екип от опитни специалисти, готови да реализират и най-смелите ви идеи
  • За нас рекламата е призвание, а не просто бизнес
  • Изпитани във времето производствени процеси, гарантиращи перфектно изпълнение на заданията